Таємний покупець

Bar Mushlya / морська делікатесня у Львові

«Мушля» своєю появою наробила багато галасу. Бо досі у Львові тільки кепкували про львівське море, а тепер всі терміново стали поціновувачами морепродуктів.

Ресторан-музей "Арсенал"/ привітне середньовіччя

Ресторан «Арсенал» на перший погляд схожий на необжитий замок з холодними обладунками та зброєю. Але середньовічною кам’яницею Львів не здивуєш, тому очікували на рекомендації по кухні.

Шампанерія Х&Х / ...хот-дог і хачапурі

У якій кнайпі не здивуються замовленню шампанського зранку? Львів’яни знають, що – у «Шампанерії». У закладі присвяченому «хачапурі, хот-догам і шампанському», зрештою, до всього звиклі.

боулінг-клуб місто

Боулінг в “Мі 100” / Віват золотій молоді і срібним школярам!:)

  З появою так зв. Міста львів’яни познайомились з якісним боулінгом.

Ресторатор

Ольга Фреймут, телеведуча та ресторанний експерт, сформулювала 10 критеріїв, щоб розпізнати "погані ресторани":
У Черкасах в проекті "Війна світів" ресторатором вечора був Сергій Лабарткава. Помилки, які під його керівництвом зробила  команда, було неможливо виправити.

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape